Törzsvásárlói program

Csatlakozz Te is törzsvásárlói programunkhoz, kérd személyre szóló kártyádat személyesen a Stúdióban! 

 1. Bárki lehet törzsvásárló, ehhez azonban a GDPR törvény értelmében hozzájárulási adatvédelmi nyilatkozat kitöltésére van szükség. Ezzel fejezi ki a vásárló az akaratát, hogy csatlakozni kíván programunkhoz, illetve hogy annak feltételeit elfogadta.
 2. A megújult törzsvásárlói program 2024. évben hatályos.
 3. A program pontgyűjtésen alapul. Törzsvásárlóinknak a Tánczos Mónika Stúdióban és a tanczosmonika.hu-n vásárolt termékek után, pontok formájában jóváírjuk az ár 5%-át törzsvásárlói kártyájukon – vagyis minden 20 Ft vásárlás után 1 pontot.
  1. Minden termék vásárlásakor 20 forintonként 1 pontot adunk, kivéve kedvezményes termékek, illetve ajándékutalványok vásárlása esetén.
  2. Egy adott vásárlásért jóváírt pontok a következő vásárlástól használhatók fel. A beváltás során 1 pont egyenértékű 1 Ft-tal. Egy vásárlás során a beváltható pontmennyiség legfeljebb a termékek fizetendő összértékének 50%-a lehet.
  3. A pontok csak termékvásárlásra (női és férfi ruhadarabok, fehérnemű, kiegészítők) válthatók be. Ajándékkártya, illetve szolgáltatás vásárlására nem használhatók fel.
  4. A 2024. január 1. és 2024. december 31. között gyűjtött pontok 2025. március 31-ig válthatók be.
 4. Mindenki, aki csatlakozik a programhoz, névre szóló törzsvásárlói kártyát kap, amit aztán magánál tart, fizetésnél pedig bemutat.

  1. A kártyán a pontgyűjtést kollégáink vezetik, minden vásárlás után aláírják.
  2. Amennyiben valaki a kártyáját otthon hagyja, semmi gond. Az adott fizetésről szóló blokkot következő alkalommal nyugodtan hozza magával, így a kapott pontokat utólag is be tudjuk vezetni a kártyára. Kártya nélkül, bemondás alapján azonban nem áll módunkban pontot beváltani.

  Bónusz #1: születésnapi kupon

  A törzsvásárlói kártyához jár egy 30% kedvezményre jogosító születésnapi bónusz kupon.

  1. A kupon 4 hétig váltható be, és egyszeri felhasználásra jogosít.
  2. A kedvezményt a végösszegből vonjuk le.
  3. Termékre, illetve szolgáltatásra egyaránt felhasználható.
  4. Más kedvezménnyel nem vonható össze, tehát pl. kedvezményes termék vásárlása esetén nem érvényesíthető.

  Bónusz #2: VIP kedvezmények és ajándékok

  A hűséget és hogy megtisztelsz bizalmaddal, állandó VIP kedvezménnyel és különleges ajándékokkal szeretnénk megköszönni.

  Ki válhat VIP taggá?

  Aki legalább fél éven át rendszeres vásárlója a Tánczos Mónika Stúdiónak, és gyűjtött pontjai ez alatt a fél év alatt elérik a 12000-et, azaz havonta kb. 2000 pontot.

Addig is iratkozz fel hírlevelünkre, és élj 30% kedvezményre jogosító bónusz születésnapi kuponoddal! 

 
Tánczos Mónika stíluscoach