Tánczos Mónika stíluscoach

Bemutatkozás

Tánczos Mónika vagyok, diplomás coach, 25 éve a zalaegerszegi Tánczos Mónika Stúdió és ruhaszalon vezetője, tulajdonosa. Számos rendhagyó, öltözködési dogmákat döntögető előadás és divatbemutató szervezője, előadója, életörömmel teli, boldog nő, anya, társ.

Gyermekkorom óta követhetem a hölgyek ruhavásárlási szokásait, reakcióit. Mások és saját önértékelési kihívásaim vezettek el ruhaipari szakemberként a stíluskommunikátori egyetemi szak és a Business Coach diplomás képzéseihez.

Küldetésem

Vallom, hogy az életet élni csak önazonosan érdemes, aktív és hiteles jelenléttel, szenvedélytől vezérelve. Célom, hogy a közös munka által egyre több Nő merje kihozni magából a legtöbbet, tudja mit akar, merre tart, és azt milyen stílusban szeretné tenni.

Sokáig nem így tettem: hajtottam a megfelelésért, elismerésért, és sorra vonzottam a furánál furább betegségeket – mígnem egyszer csak arra eszméltem, hogy kiégtem, és hogy már rég nem a saját boldogságomért teszek erőfeszítéseket. Beteggé tett a megfelelési kényszer.

A következő évek során komoly önismereti és spirituális módszerekkel ismerkedtem meg mélyebben, és a mai napig szomjazom e szabadságot adó tanításokat. Ma már tudom, a boldogságom feltétele ÉN – VAGY – OK.

Tudom, hogy sokszor önmagunk középpontjának elvesztése elhomályosítja a látásmódunkat, és nem fogadjuk el a tényt, hogy különlegesek vagyunk már MOST IS. Mikor nyitottak vagyunk ennek megerősítésére, lehetőségek végtelen sora tárul fel. Én ezt a mai napig tapasztalom és élem is.

Programjaimmal éppen ezért holisztikus szemléletű eszköztárat kínálok, hogy bármi is történjen az életedben, te mindig tudd, mit, mivel, mikor, hogyan viselj, hogy kedved szerint újjászülethess.

A vonzó és sugárzó nő stílusának egyik titka, hogy külső és belső munka együttesen van jelen az életében – én ebben hiszek. Belső értékeket hozunk felszínre, ezt csiszoljuk össze sajátos stílusjegyeiddel, hogy a viselt ruháid támogatóak és hozzád méltóak legyenek. A stílusod te magad vagy, azt a mindenkori gondolataid, érzéseid, céljaid keltik életre.

Arra csábítalak, hogy kerülj közelebb önmagadhoz, vágyaidhoz, a valódi életedhez, amit megérdemelsz.

Ha te is úgy érzed, hogy „kioffoltál” a saját életedből, eljött az idő, hogy „becsekkolj” végre! Felejtsd el a megfelelési kényszert, és törekedj megkapaszkodni az értékes tulajdonságaid erejében!

Szeretettel várom a találkozást!

Néhány hely, ahol már találkozhattál velem

előadás Bocföldén

Én is Sz’ép Vagyok!
Mozgássérültek és Fogyatékkal Élők Klubjával partnerségben
Zalaegerszegi Békeligeti Általános Iskola

Isteni Nők praktikái
Divatbemutató, Zalaegerszeg, Dísz tér

Egyéb települések kultúrházában

Stílus és kommunikáció
Lendva, Tv és Rádió

Stílusvarázslat buborékkal
Városi fesztivál keretében

Kis tervező születik
Nyári tábor gyerekeknek

Öltözködés szabályai, napjaink trendjei
Pannon Egyetem Gazdálkodási Kar Zalaegerszegi tanszékén

Élet – Stílus – Váltó Te készen állsz rá?
Báthory István Kereskedelmi, Vendéglátó-Ipari Idegenforgalmi Szakképző Iskola

Életem Gardróbja
Zala megyei Önkormányzat szervezésében

Trend és Én
Zalaegerszegi Deák Ferenc Megyei és Városi Könyvtár

Jótékonysági est
Csány László Közgazdasági Szakközépiskola

Nőiességről …rendhagyó divatbemutató
Zalaegerszegi vendéglátóegységben
Zala Plaza

Esküvői kiállítás
Városi Hangverseny- és Kiállítóterem Zalaegerszeg

Stílus workshop a Nők hete rendezvénysorozaton
Zalaszentgrót

 

„Én vagyok annak a bizonyos titkokkal, mágiával teli vörös sátornak egyik varázsló Isteni kurtizánja. Csak azok a nők tudnak a sátron túljutni vagy maradni, akik az Éva, azaz a szent keresztény asszony – a mai emancipált nő-, minőségén túl a Lilith nőstényördög Isteni minőséget kívánják megélni. A sátorban szépen tüzet rakok és a pattogó tűz melege mellett le fog tudni vetkőzni a NŐ. Mikor készen áll rá, kívül-belül megtisztítja önmagát, ezért, ha kell, átgyalogol a tűzön is. Így tudja majd új ruháját magára ölteni és azt méltósággal, szabadon viselni. De az alkímiának soha nincs vége, és a Lilith Nő tudja, mennyit ér. Gondosan felszítom a tüzet, és ő boldogan vállalja a kirobbanást, hogy mint egy csodálatos tűzijáték állandóan beragyoghassa, az eget.” 

Óriási lelkesedéssel, izgatottsággal készülök és várom a veletek való találkozást!

„Mert jó szeretni és szeretve lenni!”

Tánczos Mónika