Előnézet

Access Bars manuálterápiás kezelés

Szeretnél több könnyedséget és örömöt megélni a mindennapjaidban? Stressz helyett inkább könnyed lehetőségeket tapasztalni?

Az Access Bars egy szelíd eljárás, mely hozzásegít, hogy meglásd lehet másképpen is.

Anélkül, hogy bármi különlegeset kellen tenned, a kezelés által lecsendesedik az elméd, oldódnak a gátló hiedelmek, csökken a stresszt. Ez a gyengéd kéz érintéses technika különleges és hatékony módja annak, hogy az életed valamennyi területén változások következzenek be, ezáltal elérd a vágyott sikereket.

Mi az Access Bars?

Az Access Bars egy testi-lelki tisztulást támogató manuálterápia.

Bároknak a fejen lévő 32 pontot nevezzük, amelyben az összes gondolatunkat, hiedelmeinket, érzelmeinket, és hozzáállásunkat tároljuk, amit valaha fontosnak tartottunk.

Mikor a bárjainkat futtatjuk, falakat döntünk le és feltárulnak életünk eddig meg nem látott lehetőségei. Az érintéses kezelés az agysejtek mikro-elektromágneses működését és vérkeringését befolyásolja, ezáltal az egész testre is hatással van. Segítenek továbbá tisztán és könnyedén befogadni az életet, mindennemű kapcsolatokat, önmagunkat.

Hogyan zajlik az Access Bars kezelés?

Illatos és felemelő atmoszféra fogad. A masszázságyon, ruhában, kényelmesen hanyatt fekve elhelyezkedsz, majd a fejeden lévő 32 Bar pontot sorban megérintem.

A Bar pontok érintésével az agyhullámok lelassulnak, és a téged már nem szolgáló hitrendszereid kioldódnak.

Nincs más dolgod, csak hogy kényelmesen, megengedésben légy, körülbelül 70 percet.

Miben segíthet?

A bárok futtatása hozzájárul ahhoz, hogy ledöntsd a magad köré épített falakat. Segít, hogy ne a múlt tapasztalásaiból kiindulva keresd a megoldást a jelenben. Újra nyitott lehetsz és tudsz élni szabad döntésed lehetőségeivel. Ezáltal megláthatod az új utakat, leomlanak a félelmeid. Újra képes leszel hinni magadban.

A kezelés eredményét nehéz lenne “mérni”, az Access Bars®️ emberek ezreinek segített, hogy megváltoztassák a testi problémáikat és az életüket; beleértve

  • alvási zavaraikat,
  • egészségüket, súlyukat,
  • pénzügyeiket,
  • szexszel kapcsolatos problémáikat,
  • társas kapcsolataikat,
  • szorongást,
  • tanulási nehézségeiket és sok-sok minden mást is.

Mi lenne, ha többet tapasztalnánk meg magunkból, mint az hogy keressük mi a „jó” és a „rossz” bennünk?

Ajándék mantra

Mondd el reggel és alvás előtt 10-szer: „Az életemben minden könnyedén, örömmel és ragyogva árad felém” – már ettől tapasztalni fogod a változást.

Ár
12 000 Ft