Előnézet privat_vasarlas

Privát vásárlás

Szívügyem munkám során a privát vásárlásoknak egyre nagyobb teret biztosítani. Motivációm, hogy egyre több nőnek legyen az otthonában, a mindennapokban időtálló és boldogságot, szárnyakat adó ruhatára.

Miért válaszd a privát vásárlást velem?

 1. Lakás – Stúdióm elegáns, stresszmentes környezetében várlak és csak Rád figyelek. 
 2. Dolgozhatunk az önazonosságodat, önbizalmadat erősítő outfitek összeállításán vagy azon, ha egy számodra fontos eseményen szeretnél kedvező benyomást tenni a megjelenéseddel úgy, hogy közben jól is érzed magad.
 3. Stíluskommunikátorként és diplomás Coachként kísérlek végig a limitált és igényes kollekciókon, szakértő segítségemmel választhatod ki a hozzád leginkább illő darabokat – személyre szabott ötleteket, tippeket adok, ezáltal időt és energiát takarítasz meg. 
 4. Megtanulhatod tudatosan és kreatívan építeni a ruhatáradat akkor is, ha vezető szerepet töltesz be és hiteles megjelenésre vágysz, ha újrakezdő vagy és stílust váltanál vagy divatosabb lennél, ha önbizalmat szeretnél, ha párt keresel, ha megerősítésre, nőiességre vágysz… vagy mindez együtt.
 5. Nem egyedül kell kitalálnod, hogy mit mivel viselj. 
 6. Ha nincs sok időd, nem kell órákig bóklásznod a rengeteg ruha között, majd feleslegesen sorba állni a fülkénél, hogy aztán bizonytalanul nézegesd magadat a tükörben, hogy ezt te felveheted-e vagy hogy jól nézel-e ki benne. 
 7. Nem kell csalódottan babrálnod a rendelt ruhák visszaküldésével. 

Célom, hogy csakis olyan választásokat hozz, amiket garantáltan örömmel fogsz viselni.

Tánczos Mónika stíluscoach

Személyre szabott megoldások

 • SOS stílustanácsadás 
 • Személyre szabott styling trükkök 
 • Tetőtől talpig átbeszéljük a teljes outfit minden részletét  
 • Pontosan tudni fogod, mit mivel viselj a siker érdekében, legyen szó a magabiztosságodról, különleges eseményről, professzionális megjelenésről, stílusépítésről
stúdió_választás

 

Milyen az a tér, ahol várlak? 

 

Lakás Stúdióm helyszínének kiválasztásánál fontos szempont volt, hogy könnyen megközelíthető, de mégis intim szférát adó tágas, világos tér legyen.

Szerintem a vásárlások alkalmával rendkívül domináns szempont, hogy milyen az atmoszféra, ami körülvesz bennünket.

Gondolj csak bele, milyen érzés lenne egy elegáns miliőben ruhákat próbálni, ahol, amikor megérkezel, friss, illatos kávéval kínálnak.

Kanapén ülve szakértővel beszéled át, mire is lenne valóban szükséged, mert itt rólad és az életedről van szó – kívül – belül.

Mit fogsz tapasztalni a közös munka során?

Mi lenne, ha nem rohanás, hanem valódi én-idő lenne a ruhavásárlás? De tovább megyek, mennyi időd megy el feleslegesen a ruhaválogatással, mikor nem találod a megfelelő méretet vagy felülnél a divathullámok valamelyikére, de nem tudod, mi lenne számodra a működőképes? Na ezért vagyok én, és azért hoztam létre a Privát vásárlás lehetőségét, hogy időt, pénzt, energiát spórolj, miközben olyan újdonságokat is hazaviszel, melyekben csinosabbnak látod magadat, mint valaha is elképzelted.

A Privát vásárlás a te igényeidet kívánja szolgálni. Amennyiben neked arra van szükséged, hogy hangulatod szerint szabadon nézelődj, próbálgass, akkor a kellemes zene és a tágas tér – na meg persze a csodaszép ruhák – segítenek önmagadra ráfeledkezni. Én pedig a háttér leszek, aki, ha kell, csak felhúzza a ruha cipzárját.

Az ilyen alkalmak egyik célja pontosan az, hogy ne vásároljunk össze - vissza mindent, inkább tudatosan alakítsuk a ruhatáradat. Az is gyakori, hogy célirányosan keresünk valamit, de éppen nem kapható. Szóval rendjén van, ha üres kézzel távozol. Lehet egy következő alkalom lesz az, amikor több mindent is be tudsz szerezni, mint terveztél.

Szeretnél meglepni valakit? Erre is van lehetőség!

Ajándékba is adhatod az élményfotózást, csak rendelésnél, a kosárba rakás után, írd a megjegyzés rovatba, milyen névre állítsuk ki az Ajándékkártyát! E-mail címedre fogjuk küldeni a nyomtatható utalványt.

Ezeken a napokon várlak

Nyitvatartás a Lakás - Stúdióban

 

Kedd 10.00 - 18.00

Szerda 10.00 - 18.00

Csütörtök 10.00 - 18.00

Péntek 10.00 - 18.00

Szombat 10.00 - 13.00

Ár
12 000 Ft