privat_vasarlas

Kérj időpontot privát vásárlásra! 

Szívügyem munkám során a díjmentes Privát vásárlásoknak egyre nagyobb teret biztosítani. Motivációm, hogy egyre több nőnek legyen az otthonában, a mindennapokban időtálló és boldogságot, szárnyakat adó ruhatára.

Helyszín: Tánczos Mónika Stúdió 

Miért válaszd a privát vásárlást velem?

Lakás – Stúdióm elegáns, stresszmentes környezetében várlak és csak Rád figyelek. A vásárlás időtartama alatt valóban csak te leszel a Stúdióban, és akikkel érkezni szeretnél. 

Stíluskommunikátorként és diplomás Coachként kísérlek végig a legújabb, limitált és igényes kollekciókon, melyekből elsőként válogathatsz. Szakértő segítségemmel választhatod ki a hozzád leginkább illő darabokat – személyre szabott ötleteket, tippeket adok, ezáltal időt és energiát takarítasz meg. 

Megtanulhatod tudatosan és kreatívan építeni a ruhatáradat, akkor is, ha vezető szerepet töltesz be, családanya, nagymama, újrakezdő vagy, önbizalmat szeretnél, párt keresel, megerősítésre, nőiességre vágysz… vagy mindez együtt.

Célom, hogy csakis olyan választásokat hozz, amiket garantáltan örömmel fogsz viselni.

stúdió_választás

 

Milyen az a tér, ahol várlak? 

 

Lakás Stúdióm helyszínének kiválasztásánál fontos szempont volt, hogy könnyen megközelíthető, de mégis intim szférát adó tágas, világos tér legyen.

Szerintem a vásárlások alkalmával rendkívül domináns szempont, hogy milyen az atmoszféra, ami körülvesz bennünket.

Gondolj csak bele, milyen érzés lenne egy elegáns miliőben ruhákat próbálni, ahol, amikor megérkezel, friss, illatos kávéval kínálnak.

Kanapén ülve szakértővel beszéled át, mire is lenne valóban szükséged, mert itt rólad és az életedről van szó – kívül – belül.

Sokan ezért nem választják a privát vásárlás élményét...

„Nem akarok ennyire fókuszban lenni, zavarba ejt a figyelem.”

„Rosszul fogom érezni magam, ha nem vásárlok semmit.”

„Nem akarom időponthoz kötni magamat, kényelmesebb csak beesni a már ismerős Berzsenyi utcai ruhaszalonba.”

Mit fogsz tapasztalni, ha mégis eljössz?

A Privát vásárlás a te igényeidet kívánja szolgálni. Amennyiben neked arra van szükséged, hogy hangulatod szerint szabadon nézelődj, próbálgass, akkor a kellemes zene és a tágas tér – na meg persze a csodaszép ruhák – segítenek önmagadra ráfeledkezni. Én pedig a háttér leszek, aki, ha kell, csak felhúzza a ruha cipzárját.

Az ilyen alkalmak egyik célja, pontosan az, hogy ne vásároljunk össze vissza mindent, inkább tudatosan alakítsuk a ruhatáradat. Az is gyakori, hogy célirányosan keresünk valamit, de éppen nem kapható. Szóval rendjén van, ha üres kézzel távozol. Lehet egy következő alkalom lesz az, amikor több mindent is be tudsz szerezni, mint terveztél.

Mi lenne, ha nem egy rohanás, hanem egy valódi én-idő lenne a ruhavásárlás? De tovább megyek, mennyi időd megy el feleslegesen a ruhaválogatással, mikor nem találod a megfelelő méretet vagy felülnél a divathullámok valamelyikére, de nem tudod, mi lenne számodra a működőképes? Na ezért vagyok én, és hoztam létre a Privát vásárlás lehetőségét, hogy időt, pénzt, energiát spórolj, miközben olyan újdonságokat is hazaviszel, amiben csinosabbnak látod magadat, mint valaha is elképzelted.

Szeretnél meglepni valakit? Erre is van lehetőség!

Ajándékba is adhatod a jelenleg díjmentes Privát vásárlás élményét. Csak kérj egy időpontot, és én expressz stílustanácsadással, a tudatos megjelenés eszközeivel boldoggá öltöztetem a hölgyet.

Ezeken a napokon várlak

Nyitvatartás a Lakás - Stúdióban

Kedd 10.00 - 18.00

Szerda 10.00 - 18.00

Csütörtök 10.00 - 18.00

Péntek NYÍLT NAP

10.00 - 18.00 között időpontfoglalás nélkül tudsz jönni, azonban előfordulhat, hogy más vendéggel is foglalkoznom kell.

Szombat 10.00 - 13.00

Jelentkezz be még ma!

Tánczos Mónika

Önismereti és Stílus - Coach

+36303926858