Vetkőző – A magabiztosság stílusos eszköztára

Útmutató Nőknek a mindennapi külső-belső harmónia életre keltéséhez

Az e-bookból megtudhatod 

Ha már elindultál az önfejlesztés útján, biztosan tapasztaltad, hogy milyen nehéz a „jól érzem magam a bőrömben” állapotot tartósan fenntartani. De nem kell, hogy ez így legyen! Ebben az e-bookban megkapsz tőlem egy 14 napra – vagy akármeddig – elegendő, azonnal felhasználható, kivitelezhető eszköztárat, hogy kapaszkodót nyújtson neked ezen a hullámvasúton. 

Az e-bookkal konkrét gyakorlatok mentén, a saját ütemedben, igényednek és lehetőségeidnek megfelelően feldolgozható tudást kapsz kézhez. Lépésről lépésre vezetlek végig egy-egy témakörön – érintjük az önazonos öltözködést, az önismeretet, és a megvalósításban is segítek.

 

1 – Használati útmutató, hogy maximálisan élni tudj az e-book lehetőségeivel.

2 – Könnyedén megvalósítható stílustippek a magabiztosságodért.

3 – Kérdések minden élethelyzetre, hogy ne neked kelljen kitalálnod, hogyan lépj ki a mélypontról.

4 – Kihívások, hogy felülírd a „megszokottat”.

5 – Gondolatiság, ami saját életutamból és vendégeim tapasztalatából ered.

Rólam

Szia! Tánczos Mónikának hívnak. Ruhaszalonomban több évtizede öltöztetem a hölgyeket, tartok tréningeket, workshopokat és szervezek rendhagyó divatbemutatókat. 

Gyermekkorom óta követem a hölgyek ruhavásárlási szokásait, reakcióit. Mások és saját önértékelési kihívásaim vezettek oda, hogy diplomás ruhaipari szakember, stíluskommunikátor és business coach vagyok – röviden: önismereti és stíluscoach.

Vallom, hogy az életet élni csak önazonosan érdemes, aktív és hiteles jelenléttel, szenvedélytől vezérelve. Célom, hogy a közös munka által egyre több Nő merje kihozni magából a legtöbbet, tudja, mit akar, merre tart, és azt milyen stílusban szeretné tenni.

Szeretettel várom a találkozást!

Ha korábban még nem tetted meg, pipáld be a négyzetet, és már küldöm is a Vetkőző füzetet!