Blog

- Tánczos Mónika

Ebben a blogbejegyzésben olyan praktikus tippekkel látlak el, melyeket akár ruhaválasztás során, próbálgatás közben vagy a mindennapi outfited összeállításánál is hasznosíthatsz, hiszen a metódus egészen hasonló – a lényeg, hogy felszabadultabban érezd magad a bőrödben.

- Tánczos Mónika

Önismereti és stílus coachként, ha egyetlen tippet adhatnék a nőknek, ami látványos, praktikus és azonnal hat, hogy ismerkedjenek meg a kiegészítők alkímiájával. Ebben a blogposztban néhány általános aranyszabályt hoztam Neked, ami kezdésnek segíthet a kiegészítőid tárházát felsorakoztatni magad mögött, hogy mindig ott álljanak „rajtra készen”. 

- Tánczos Mónika

Ebben a blogcikkben személyes példámon keresztül mesélek Neked az ítéletekről, amit ha nem tettem volna „helyre magamban”,  talán én és a businessem sem itt tart.

- Tánczos Mónika

Október 30 – án a Facebook oldalunkon online, élőben kávéztam Veletek és kedves vendégemmel, Péntek Dettivel, aki a megújult zalaegerszegi PDB Szépség Stúdió egyik tulajdonosa.

- Tánczos Mónika

Szeptember 29 - én reggel élőben kávéztunk veletek. Azok számára, akik nem tudtak velünk tartani vagy szívesen olvasnának még a témában, hoztam egy kis összefoglalót.

- Tánczos Mónika

Bár elérkeztünk 2023 utolsó negyedévéhez, tudd, még nincs késő, még van időd tenni az álmaid megvalósulásáért! Hogyan csináld? A megszokott módon, 3 szinten kínálok hozzá tippeket, szakterületeimnek megfelelően.

- Tánczos Mónika

Akár külsőleg vagy belső világunkban szeretnénk minőségi változást – ezek általában kéz a kézben járnak – érdemes tudatosan és kitartóan dolgozni érte. Ebben a blogbejegyzésben cselekvésre bíztatlak, és a megszokott módon, 3 szinten kínálok hozzá tippeket, szakterületemnek megfelelően. 

- Tánczos Mónika

A megszokott módon, három megközelítésből kínálok most számodra expressz tippeket, milyen módszerek mentén haladva tanulhatsz meg eljutni saját, mágikus vonzerődhöz.

- Tánczos Mónika

Olvasd el blogbejegyzésemet és nézd, hallgasd meg ajánlott anyagaimat, melyeket neked készítettem, hogy már most nyáron elkezdhesd felépíteni külső - belső szabadságodat, és a megfelelni akarás helyett  azt érezd, elég vagyok. 

- Tánczos Mónika

Ezeken a forró, fülledt nyári napokon, a feltöltődést adó pihenésen felül, dolgozni járunk, különféle meghívásoknak teszünk eleget, és szükség van az alkalomnak megfelelő outfitekre is. Most mutatok Nektek néhány „hűsítő” tippet a lezserség, könnyedség jegyében.