Blog

2023.08.29. - Tánczos Mónika

Akár külsőleg vagy belső világunkban szeretnénk minőségi változást – ezek általában kéz a kézben járnak – érdemes tudatosan és kitartóan dolgozni érte. Ebben a blogbejegyzésben cselekvésre bíztatlak, és a megszokott módon, 3 szinten kínálok hozzá tippeket, szakterületemnek megfelelően. 

2023.08.11. - Tánczos Mónika

A megszokott módon, három megközelítésből kínálok most számodra expressz tippeket, milyen módszerek mentén haladva tanulhatsz meg eljutni saját, mágikus vonzerődhöz.

2023.07.31. - Tánczos Mónika

Olvasd el blogbejegyzésemet és nézd, hallgasd meg ajánlott anyagaimat, melyeket neked készítettem, hogy már most nyáron elkezdhesd felépíteni külső - belső szabadságodat, és a megfelelni akarás helyett  azt érezd, elég vagyok. 

2023.07.21. - Tánczos Mónika

Ezeken a forró, fülledt nyári napokon, a feltöltődést adó pihenésen felül, dolgozni járunk, különféle meghívásoknak teszünk eleget, és szükség van az alkalomnak megfelelő outfitekre is. Most mutatok Nektek néhány „hűsítő” tippet a lezserség, könnyedség jegyében.

2023.07.17. - Tánczos Mónika

Saját szakterületemről állítottam össze Neked egy komplex gyakorlatsort, ami nem veszi el sok idődet, és bármikor bevetheted, ha jobban szeretnéd érezni magadat a bőrödben.

2023.03.29. - Tánczos Mónika

A Vetkőző utolsó, 11. részében az elköteleződés varázsáról volt szó. Összegeztem az elmúlt 11 hét személyes tapasztalatait, illetve bepillantást engedtem további terveimbe.

2023.03.23. - Tánczos Mónika

Mit jelent számodra a boldogság? Mit vagy hajlandó érte bevállalni, elhagyni, elveszíteni, megtenni, befogadni? A sorozat utolsó előtti részében egy személyes tapasztalaton keresztül mesélek a rejtőzködésről és a boldogsághoz vezető útról, és egy nagy bejelentéssel is készültem.

2023.03.23. - Tánczos Mónika

Légy kíváncsi és érdeklődő a saját életeddel kapcsolatban! Élvezd azt, amid van és fedezd fel azt a csodát, ami benned van!

2023.03.23. - Tánczos Mónika

Milyen más választásod van a falak felhúzása, befeszülés és kontrollból cselekvés helyett? A Vetkőző 8. részében személyes példákon keresztül ehhez adok gyakorlati segítséget.

2023.03.23. - Tánczos Mónika

A Vetkőző 7. részében is a TEST van a fókuszban. A veletek való beszélgetések kapcsán továbbra is aktuálisnak érzem ezt a témát.  

Kerülj közelebb a testedhez! Ha nem tudod hogyan, nézd meg a videót, ehhez adok egy gyakorlati útmutatót!