A Hozzád leginkább illő darabok közül válogathatsz a webshopunkban vagy személyesen a zalaegerszegi Tánczos Mónika Ruhaszalonban.

Tánczos Mónika stíluscoach

A kollekcióról

Több évtizedes tapasztalom alapján választottam ki főként magyar és olasz ruhamárkáinkat. Fontos szempont, hogy a stúdió értékrendjét hitelesen képviselni tudja az éppen aktuális kollekció, történjék bármi is a divat területén.

Az igényes megjelenésben hiszünk, ezért szűröm és állítom össze személyesen, hétről hétre az újabb kínálatot, vendégeimre hangolva.

Kulcsfogalmaink: személyre szabottság, egyediség, igényesség modern stílusban. Az elegancia és a magas minőség mellett a letisztultság és a kényelem szintén meghatározó szempontok.

Kivételes stílusválasztékunkat mindig úgy alakítom, hogy a stúdió kollekciójából felépített ruhatárból szezonról szezonra büszkén, szenvedéllyel öltözködhess, bármelyik személyiségjegyedet is kívánod aznap érvényre juttatni.

Főbb márkáink

Zalaegerszegi ruhaszalonunk

Ha teheted, látogass el zalaegerszegi ruhaszalonunkba is, és éld át a személyes vásárlás hangulatát! Szakértőink szeretettel várnak, hogy segítsenek megtalálni álmaid ruháit – mert mi megtanítunk, hogyan öltöztesd szeretettel a testedet!

A széles választék miatt (is) bízd magad nyugodtan szakképzett eladóinkra, akik a kínált ruhaneműk és a stílusirányzatok minden trükkjét ismerik. Ők érted vannak, hogy valóban elégedett legyél az eredménnyel, és büszkén mutasd meg magad a nagyvilágnak.

Nálunk biztonságra, megújulásra, önbizalomra, sikerre és harmóniára találsz. Kollekciónkból igényes, minőségi és izgalmas ruhatárat leszel képes felépíteni, és úgy öltözködhetsz, hogy az éppen aktuális élethelyzetedben a legjobb formádat leszel képes kihozni magadból – ebből nem engedünk.

Egy hely, ahol bizonyosság lesz számodra, hogy – testsúlyodtól függetlenül – különleges, vonzó, szexi nő vagy, példa és inspiráció a világ és gyermekeink számára.

Különleges eseményekre és a hétköznapok izgalmas stílusához is, fehérneműtől a kabátig, személyre szabottan segítünk szetteket választani, a kis méretektől a plus size-ig. Tőlünk garantáltan csak azt viszed majd haza, amiben sugárzóan szépnek látod és érzed magad.

A Tánczos Mónika Ruhaszalon kirakatában a bemutató modelleket hetente kétszer öltöztetjük legcsinosabb ruháinkba. A városban sétálva használd inspirációinkat Te is ízlésed szerint! Ha megtetszik egy összeállítás, írj üzenetet oldalunkra, hogy biztosan meglegyen a kiszemelt darab, mivel limitált kollekciókat kínálunk.

Ha a ruhákon, kiegészítőkön, fehérneműkőn túl gyakorlatias tippekre vagy egyszerűen csak töltődésre, énidőre vágysz, szeretettel várjuk a Veled való találkozást!

A lounge-ban egy kávé mellett fel is töltődhettek kísérőiddel.

Tánczos Mónika stíluscoach

Megközelítés

Itt találsz minket: Zalaegerszeg, Berzsenyi Dániel utca 3.

A szalont megközelíteni a Kossuth utca felől érdemes. Amennyiben autóval érkezel, közvetlen parkolási lehetőséget találsz az üzletsort elhagyva, jobb kéz felől a Parkolóházban.

location