Ez az a TÉR...

A Tánczos Mónika Stúdió az a tér, szentély, ahol vendégeim a legnagyobb biztonsággal, rétegről rétegre levetkőzhetnek, és ölthetik magukra a „saját ruhájukat”.

Ez az a TÉR, ahol találkozhatnak, gyógyulhatnak, megpihenhetnek, töltődhetnek, szép ruhába bújhatnak, átalakulhatnak, fotózkodhatnak, kapcsolatokat építhetnek vagy szülinapot ünnepelhetnek a hölgyek.

VIP vendégként vehetnek részt kurzusaimon, programjaimon. Időpontfoglalással a privát vásárlás alakalmával felépítjük az aktuális alapruhatárat vagy önbizalmat adó outfiteket állítunk össze.

Zalaegerszegi stúdiónk

Látogass el Stúdiónkba, és éld át a személyes vásárlás hangulatát! Bízd magad nyugodtan ránk, hiszen rengeteg trükköt ismerünk, és azért vagyunk, hogy valóban elégedett legyél az eredménnyel. Nálunk biztonságra, megújulásra, önbizalomra, sikerre és harmóniára találsz. Kollekciónkból igényes, minőségi és izgalmas ruhatárat leszel képes felépíteni, és úgy öltözködhetsz, hogy az éppen aktuális élethelyzetedben a legjobb formádat leszel képes kihozni magadból – ebből nem engedünk.

A Stúdió az a hely, ahol bizonyosság lesz számodra, hogy – testsúlyodtól függetlenül – különleges, vonzó, szexi nő vagy, példa és inspiráció a világ és gyermekeink számára. Ha a ruhákon és a kiegészítőkön túl gyakorlatias tippekre vagy egyszerűen csak töltődésre, énidőre vágysz, szeretettel várjuk a Veled való találkozást!

Havonta megújuló programnaptár

Havonta megújuló programnaptárunkban állandó és aktuális események közül válogathatnak a vendégek.

Havi rendszerességgel kerül megrendezésre a hölgyvendégeim kedvenc eseménye, a „Stílus Klub”, ami egy igazi csajos, beszélgetős, lazulós este, minden alkalommal más - más témára felépítve. Évek óta nagy sikert arat „Átalakítjuk élményfotózás”  elnevezésű kiscsoportos workshopunk, mely minden szezonban rajta van a listán, és akár tökéletes ajándék is lehet, ha egy élménnyekkel teli születésnappal lepnéd meg barátnőidet, édesanyádat, leánybúcsút tartanál vagy csapatodat építenéd.

Access Bars facilitátorként szeretettel várom vendégeimet Bars kezelésre, hogy ezt a fantasztikus, stresszoldó manuálterápiás módszert és az Access Consciousness eszközeit ők is megismerjék, hiszen sokszor bele sem gondolunk, mennyi mindent tehetünk magunkért itt helyben és szinte azonnal.

Tánczos Mónika stíluscoach

A kollekcióról

Több évtizedes tapasztalom alapján választottam ki a Stúdióban elérhető két ruhamárkát, a magyar Futureal és az olasz Rinascimento brandeket, melyek hitelesen képviselik a Stúdió értékrendjét.

Mindkét márka magas minőséget, modern stílust és egyediséget képvisel, viselőjének igényes megjelenést kölcsönözve. A Futureal esetében kulcsfogalmak a letisztultság, a kényelem, a vagányság és a lendületesség, a Rinascimento márkát a klasszikus elegancia és egy csipet extravagancia édes harmóniája jellemzi időtálló szabásvonalakkal, illetve gazdag szín- és mintavilággal.  

Kivételes stílusválasztékunkat mindig úgy alakítom, hogy a stúdió kollekciójából felépített ruhatárból szezonról szezonra büszkén, szenvedéllyel öltözködhess, bármelyik személyiségjegyedet is kívánod aznap érvényre juttatni.

Márkáink

Megközelítés

Itt találsz minket: Zalaegerszeg, Kossuth L. u. 5. I. em. 4. 

A Stúdiót megközelíteni a Kossuth utca felől érdemes. Amennyiben autóval érkezel, parkolási lehetőséget találsz közvetlenül az épület előtt vagy a közeli Parkolóházban.

location