Módszerem 4 pillére

Így támogatlak – stílusutazás másképp…

Ha meg akarod ismerni a sugárzó nő TITKÁT, akkor használd iránytűmet a HARMÓNIÁHOZ vezető úton.

Gyere, tarts velem!

Tánczos Mónika stíluscoach

Személyre szabottság

„Ha szárnyak nélkül születtél, hagyd, hogy kinőjenek.”
(Coco Chanel)

Itt Te, a mostani életed és személyiséged adják az alapot. A ruhák, az öltözködés általános szabályrendszerén túlmutatva segítek, hogyan élj a jelen pillanatban, harmóniában önmagaddal és az adottságaiddal, a legtöbbet kihozva magadból.

Arra csábítalak, haladj velem az úton, és tapasztald meg, milyen önmagaddal harmóniában, magabiztosan, boldogan élni az életet.

Tánczos Mónika stíluscoach

Tudatosság

„Ha az önostorozás működne, mindannyian karcsúak, gazdagok és boldogok lennénk.”
(Cheryl Richardson)

Akármi is van, mindig tudd, mennyit érsz – mert csak az számít, te mit hiszel magadról.

A tudatos, önmagunkra érzékeny öltözködés varázslata komoly dolog, az életünket új dimenziókba képes emelni, pl. önbizalom, siker, egészség, párkapcsolat, karrier területén.

A stílus kialakítása terápiás folyamat, igényeidre, érzéseidre, önmagadra, az ÉLETEDRE leszel képes tudatosan, szeretetteljes figyelemmel és tisztelettel ránézni, visszanyered önbizalmad.

Tánczos Mónika stíluscoach

Nyitottság, vágy a megújulásra

„Nem hozhatunk létre újat ugyanabból az unos-untalan ismételt régiből.”
(Sherrie Taylor-Jones)

Stílusodat egy egész életre nem lehet és nem is érdemes véglegesen meghatározni.

A megrekedés olyan, mintha lemondtál volna az életről, és csak az üres sóvárgást hagytad volna meg magadnak.

Megfigyelted, ahogy belülről változol, az élet adta tapasztalásaid, különböző életszakaszaid által, úgy változtatja lelked a színkorszakaidat, kedvenc ruhadarabjaidat, igényeidet?

Ha akarjuk, ha nem, szimbiózis van öltözködésünk és lelki világunk között. Ez az önkifejezésünk egy különleges formája, ahol önmagunkat képezzük le a világ számára.

Bármilyen kihívással is van most dolgod, legyen az párkapcsolat, karrier, tested átalakulása, anyai szerep, nőiesség vagy önbizalomhiány, arra biztatlak, indulj el velünk erre a „stílusutazásra”, hogy végre sugárzó önmagadra találj.

Én, mi azért vagyunk itt, hogy az éppen aktuális életszakaszodban újra megtaláld a középpontodat, a megújulásod támogató és hatásos legyen. Folyamatosan elhozom számodra az újabb lehetőségeket, a Te feladatod csak annyi, amiért nőnek születtél, beengedni.

Tánczos Mónika stíluscoach

Igényesség, profizmus

„Ne feledd, az élet csak illúzió…a Te alkotásod, s kedvedre szétszedheted és újraalkothatod.”
Nanette Mathews

„A stílus maga az ember”

Ruhatárad, stílusod, időbeosztásod, foglalkozásod, barátaid igényes megválasztása nem játék.

Hat a belső harmóniádra, hangulatodra, pedig nőként a hullámvasutat jobb elkerülnöd. Biztosan te is érezted már magad „hisztis” nőnek, aminek persze mindig megvan oka, de tudnod kell, tehetsz ellene, és érdemes is, hiszen példa vagy a gyermekednek, inspiráló a barátaidnak, és csábító a társadnak. Tudd, attól még, hogy olcsó egy ruha, vagy egyszerű volt beszerezni, vagy mindenkinek van ilyen, nem elég neked!

Különleges vagy, és a cél ezt megmutatni, élni adottságaiddal, tehetségeddel. Igényesen megtervezett ruhatárad, igényesen kialakított stílusod, igényes minőségben választott ruhadarabjaid végtelenül könnyűvé és élvezetessé teszik az életet. Egyszerűen imádni fogod viselni őket, élvezni fogod az öltözködésből, a felszabadult, hiteles megjelenésedből származó kisugárzásodat. Nem kell gondolkodnod: „Vajon ezt felvehetem oda?” – mert szép az anyaga, rád van szabva, jól áll a színe és a stílusa téged tükröz – és ez nem az árak függvénye.

Szerintem csak önmagunkhoz méltóan, igényesen érdemes élni, mert az további kapukat képes megnyitni.