Mi más lehetséges itt?

Vetkőző 3. rész

 

 

A Vetkőző 3. részében egy csodás, nyitott kérdéssel játszunk, ami így szól: “Mi más lehetséges itt?”

Ahogyan a korábbi részekben javasoltam: Ne higgy el nekem semmit, mindent próbálj ki! Arra invitállak, hogy játssz ezzel a kérdéssel!

Mi más lehetséges itt?

Mi történik, ha használsz egy nyitott kérdést? A kérdések eszközök, amiket ha a kíváncsiság teréből teszünk fel, újabb lehetőségek tárulnak fel előttünk. A célunk tehát nem az, hogy azonnali válaszokat kapjunk.  

vetkozo_3

Dobd félre a következtetéseket, mintákat, amik alapján az agyad működik, helyette válaszd az éberséget és kérdezz a kíváncsiság teréből.

Hányan nem mertek olyan ruhadarabot felvenni, ami túl szép és csinos? Várják a nagy pillanatot a szekrény mélyén, amikor végre viselni fogod őket…

Ismerős ez a helyzet? Akkor a heti kihívás neked szól:

Állj a ruhatárad elé, és kérdezd meg, hogy melyik az a ruhadarab, amit jelenleg túl csinosnak, merésznek, túl soknak ítélsz a hétköznapokra? Kombináld ezt a darabot egy outfitbe és viseld valamelyik nap! Ezáltal kiléphetsz a komfortzónádból. Írd felül, ami eddig működött! Ültesd át a gyakorlatba is a “Mi más lehetséges itt” kérdést!

Ha így teszel, egyetlen feladatod marad:

Figyeld magad, a környezeted és nézd meg, hogy milyen új lehetőségek magtapasztalása lehetséges számodra. Vedd észre az apró változásokat is! Lehet, hogy felbukkan egy példakép, megdicsér valaki vagy motiválsz másokat.

Mikor, ha nem most? Arra biztatlak, hogy kísérletezz, légy kíváncsi, mert minden pillanatban új lehetőségek tárulhatnak eléd. Ha egy új életszakasz küszöbén állsz, ez különösen jól jön.

 

Ha pedig segítségre van szükséged, akkor ajánlom az ’Építsük fel életed alapruhatárát!’ szolgáltatásomat.