Előnézet Tánczos Mónika öltözékét igazítják fotózáshoz

Építsük fel életed alapruhatárát!

Együtt megtervezzük aktuális életszakaszodat és nőiségedet támogató igényes bázisruhatáradat.

Szívközpontú céljaid megvalósításának érdekében, három szinten dolgozunk: stíluskommunikáció, önismeret, mindfulness.

Időtartam: 4 óra

Ragadd meg az alkalmat… Élet a káoszon túl!

Nőként megjelenéseddel is inspirálod kollégáid, üzleti ügyfeleid, gyermekeidet, férfi társaidat. Egy tudatosan összeállított alapruhatár megváltás a keményen átdolgozott munkanapokon, hiszen stílusjegyeid könnyedén sikeressé teszik a metakommunikációdat. Hatással van nőiességed megélésére, önbecsülésedre, partneri kapcsolataidra, életminőségedre is.

Amennyiben egyetértesz a fenti gondolatokkal, gyere és alakítsuk ki közösen a személyiséged egyedi arculatát, vagy üzleti megjelenésedet.

A közös munka ugyan először energia befektetést kíván tőled, de a folyamat végére ez többszörösen megtérül.

Színelemzés, valamint testalkatcoaching segítségével, az arcformádat is figyelembe véve, megtervezzük életviteledet és céljaidat leginkább szolgáló alapruhatáradat.


Mit fogunk csinálni?

  • Belülről haladunk kifelé, mert a jövőben az önazonosságod lesz a védjegyed. A folyamatot egy céljaidat feltáró konzultációval (ez a Stílus Coaching üléshez vezessen) kezdjük.
  • Ezután színelemezés, valamint testalkatcoaching segítségével, az arcformádat is figyelembe véve, megtervezzük az alapruhatáradat.
  • Megtanítom, hogy a későbbiekben hogyan tudod bármikor magabiztosan bevetni, viselni, szelektálni, kiválasztani a téged támogató fazonokat, színeket, ruhadarabokat, stílusjegyeket.
  • Sok-sok gyakorlati példával dolgozunk majd, mert fontos számomra, hogy annak segítségével, amit magaddal viszel Te bármikor azonnal „szoknyába” tudd rázni magad.

A konzultáció alatt vendégem vagy a felszolgált frissítőkre!

Elismerésem jeléül a Tánczos Mónika Stúdió VIP törzsvásárlói bónuszkártyáját adom neked, ami 10 % kedvezményre jogosít. Bónuszkártyádat 6 hónapon át bármennyi szolgáltatásomra és termék vásárlására szabadon felhasználhatod.

 

Milyen eredményre számíthatsz?

Történjen bármi, mindig tudni fogod, mit, mikor, mivel viselj, hogy magabiztosan irányíthasd az életedet! Kialakítjuk a személyre szabott „eszköztáradat”, amellyel megvalósíthatod az álmaidat „álmaid nőjeként”.

Tisztán látni fogod, hogyan hozd elvárásodon felüli formába természetes alkati adottságaidat – súlytól függetlenül –, a szabásvonalak, textúrák, minták és színek erejével.

Az alapruhatáraddal azt a tükörképet leszel képes már MOST kialakítani, amivel Te magad leszel a legelégedettebb.

Egy kiválóan használható alapruhatárad lesz, amit már könnyedén bővíthetsz majd divatos extra elemekkel is.

Szeretnél meglepni valakit? Erre is van lehetőség!

Ajándékba is adhatod az élményfotózást, csak rendelésnél, a kosárba rakás után, írd a megjegyzés rovatba, milyen névre állítsuk ki az Ajándékkártyát! E-mail címedre fogjuk küldeni a nyomtatható utalványt.

Ár
46 000 Ft