Hiszem, hogy soha ekkora szükség nem volt a bölcs női energiákra, mint most. Soha ekkora szükség nem volt a meztelen igazságra önmagunkra vonatkozóan, miszerint konkrétan te, én, mi, mint nők, képesek vagyunk szeretettel gyógyítani és a jövőt alakítani.

Szeretnék az az ember lenni, aki ebben a folyamatban tudatosan részt vesz, és átadja, amilye van.

 

Ez az a TÉR...

A Tánczos Mónika Stúdió az a tér, szentély, ahol vendégeim a legnagyobb biztonsággal, rétegről rétegre levetkőzhetnek, és ölthetik magukra a „saját ruhájukat”.

Ez az a TÉR, ahol találkozhatnak, gyógyulhatnak, megpihenhetnek, töltődhetnek, szép ruhába bújhatnak, átalakulhatnak, fotózkodhatnak, kapcsolatokat építhetnek vagy szülinapot ünnepelhetnek a hölgyek.

VIP vendégként vehetnek részt kurzusaimon, programjaimon. Időpontfoglalással a privát vásárlás alakalmával felépítjük az aktuális alapruhatárat vagy önbizalmat adó outfiteket állítunk össze.

Havonta megújuló programnaptár

A természet ciklusait követve, a női archetípusok megszólításával havonta megújuló programnaptárunkban állandó és aktuális események közül válogathatnak a vendégek.

A már ismert zalaegerszegi „Stílus Klub” és az ajándékba is adható, évek óta sikert arató „Átalakítjuk élményfotózás” minden szezonban rajta van a listán.

A február 04-én immár 3. alkalommal induló „Stílus és önismeret Nőknek” kurzusomat egy teljesen új szintre emelem, és 4+1 héten át az önfejlesztés külső – belső – felsőbb rétegeivel ismerkedve születhetnek újjá a hölgyek. 

Access Bars facilitátorként rendszeresen tartok Bars tanfolyamot, hogy ezt a fantasztikus stresszoldó testkezelést és az Access Consciousness eszközeit mások is megismerjék. Sokszor bele sem gondolunk, mennyi mindent tehetünk magunkért itt helyben és szinte azonnal.

„Én vagyok annak a bizonyos titkokkal, mágiával teli vörös sátornak egyik varázsló Isteni kurtizánja. Csak azok a nők tudnak a sátron túljutni vagy maradni, akik az Éva, azaz a szent keresztény asszony – a mai emancipált nő-, minőségén túl a Lilith nőstényördög Isteni minőséget kívánják megélni. A sátorban szépen tüzet rakok és a pattogó tűz melege mellett le fog tudni vetkőzni a NŐ. Mikor készen áll rá, kívül-belül megtisztítja önmagát, ezért, ha kell, átgyalogol a tűzön is. Így tudja majd új ruháját magára ölteni és azt méltósággal, szabadon viselni. De az alkímiának soha nincs vége, és a Lilith Nő tudja, mennyit ér. Gondosan felszítom a tüzet, és ő boldogan vállalja a kirobbanást, hogy mint egy csodálatos tűzijáték állandóan beragyoghassa, az eget.” 

Óriási lelkesedéssel, izgatottsággal készülök és várom a veletek való találkozást!

„Mert jó szeretni és szeretve lenni!”

Tánczos Mónika