Előnézet

Stílus Klub: Kreatív őszi outfitek

Trendek, vagy inkább magadra szabnád a stílusod?

Hogyan csináld, hogy önazonos, igényes, modern, mégis praktikus outfitekben indulj útra reggelente? Tarts velünk 2023. október 16-án, és közösen átnézzük, hogyan érdemes a mai trendeket a saját nyelvezeted szerint megszűrni!

Gyakran kérdezik tőlem nők: „Mi most a divat?” Mindig félve emelek ki egy-egy irányzatot, mert azt látom, hogy pont a trendkövetés az egyik legnagyobb akadálya az önazonos és magabiztos megjelenésnek.

Tapasztalatom szerint az önismeret és a célok, illetve tudatosság nélküli öltözködés, azaz sodródás jellemzően két irányba viszi el a nőket.

Az egyik csoport azt mondja: „Á, ez nekem úgysem áll jól. Neki szuper alakja és ízlése is van, de én ezt nem vehetem fel…” – szóval elkezdik kevesebbnek, bénábbnak, csúnyábbnak érzékelni magukat. Így szoktunk beleragadni a már jól bevált, szokásos outfitek rabságába.

A másik csoportba azok tartoznak, akik véletlenszerűen kiragadnak egy-egy ruhadarabot, mert az üzletek kínálatában tömegesen látják, és nem szeretnének lemaradni, fiatalosak és divatosak akarnak lenni.

Na de akkor hogyan csináld, hogy önazonos, igényes, modern, mégis praktikus outfitekben indulj útra reggelente? Hú, mennyi szempont! De semmi gond! Tarts velünk, és közösen átnézzük, hogyan érdemes a mai trendeket a saját nyelvezeted szerint megszűrni.

Ezeket a témákat fogjuk körbejárni:

  • Őszi-téli trendjelentő
  • Szempontok, hogyan érdemes ruhát választanod
  • Az ördög és az angyal is a részletekben rejlik – praktikák és technikák
  • Outfitajánló: bemutatkozik a legújabb olasz Rinascimento és magyar Futureal ruhakollekció

Gyakori kérdések a Stílus Klubról

Mit kell felvenni?

Többen jeleztétek, hogy azon aggódtok, megjelenésetekkel nem illenétek bele a résztvevők által képviseltekbe. A sokadik Stílus Klub találkozó után állíthatom, hogy hús-vér nők szoktak eljönni, akik végtelen kedvességgel és nyitottsággal vesznek részt ezeken az alkalmakon. Itt mindent szabad, ami Te vagy, ennek pontosan az a lényege. Mi van, ha éppen te inspirálsz majd másokat?

Mi szokott ilyenkor történni?

Italozunk, csemegézünk a finomságokból és szabadon nevetünk a saját furcsaságainkon… Gyakorlatias, interaktív workshopon vehetsz részt, amit a ruhák izgalmas világával fűszerezek, és ahol választ kapsz a kérdéseidre. Mivel mélyen hiszem, hogy ami bent, az kint, ezért játékos önismereti kincsekkel is készülök.

Egyedül is szoktak menni?

Abszolút! Szerintem rendkívül fontos, hogy a bennünket érdeklő témában szabadon töltsünk időt magunkkal. Teljesen más minőség, mint mikor alkalmazkodással, megfeleléssel tesszük ezt – még ha kedveljük is a másikat. Ez olyan, intim közeg, ahol valódi segítséget kapsz a külső-belső egyensúlyod megtalálásához – és nem érzed magad egyedül a kihívásaiddal. Többéves tapasztalatom, hogy a hasonszőrű közösségben pillanatok alatt feloldódnak a résztvevők.

Szóval csak semmi para! Gyere, és érezd jól magad!

A helyszínen fizetek, most csak regisztrálok:

Regisztrálok és egyben ki is fizetem a részvételi díjat:

Ár
5 000 Ft