Stílus Klub:
IDŐMENEDZSMENT

Időpont: 2024. február 12. hétfő, 18:00–20.00
Helyszín: Tánczos Mónika Stúdió, Zalaegerszeg, Kossuth L. u. 5. I. em. 4.
Befektetés önmagadba: 5000 Ft / fő – fizetés a helyszínen. A létszám a Lakásstúdió korlátozott befogadóképessége miatt limitált, ezért regisztrációhoz kötött!

Február hívószavának az „önbecsülés”-t tűztük ki – erre építkezve szeretnék eszközöket adni neked a tartalmainkkal, hiszen tudom, milyen 40 pluszos, elfoglalt, már-már túlhajszolt nőként megállni a helyünket a világban. 

A február 12-ei stílusestünkön az önbecsülés témáján belül az időmenedzsmenttel foglalkozunk, amit inkább energiamenedzsmentnek neveznék. 

3 pillérre építkezünk majd: az első a határidőnapló-tervezés lesz, a második egy kis önismereti mindset, a harmadik pedig természetesen a csinos ruhák. Megmutatok egy egész hétre szóló kapszularuhatárat, amely csak néhány darabból áll, viszont lényegesen könnyebbé, harmonikusabbá varázsolja majd a reggeli készülődést – benyúlsz a szekrénybe, leakasztod a vállfáról, felveszed, és már jól is nézel ki.

Figyelem, árváltozás és csomagajánlat!

A Stílus Klub az egyik kedvenc programom, mert személyesen, közösségként találkozhatunk, aminek, ahogy a visszajelzések is igazolják, óriási ereje van. Boldog vagyok, hogy az elmúlt években rendszeressé váltak a havi Stílus Klub találkozók, és valóban a világ egyik nyugvó ellenpólusává vált a Stúdió. Szeretném ezt a hagyományt folytatni, bővíteni, a minőséget megtartani, a színvonalat növelni, ezért a Stílus Klub részvételi díja márciustól 7500 forint lesz. Bízom benne, hogy találkozunk a folytatásban is. (Februárban még a „szokásos” 5000 forint részvételi díjért vehetsz részt a Stílus Klubon.)

Újításként bevezetek egy háromalkalmas csomagajánlatot: 20 000 Ft / 3 (soron következő) Stílus Klub alkalom + ajándék felvétel a januári, Kiegészítők témájú Stílus Klubról.

Ha valami maradandóra vágysz, gyere és tarts velünk ezeken a különleges esteken! Frissítő, gourmet élménnyel és garantált ajándékokkal várlak, és mindig bónusz kedvezménnyel válogathatsz a teljes kollekcióból!

Regisztrálok!