Ingyenes mozgásterápiás és stíluscoaching konzultáció
dr. Heitz Anikóval és Tánczos Mónikával

Arra gondoltunk, illetve Ti magatok is megfogalmaztátok, hogy szükségetek lenne a közösségi programokon kívül egyéni támogatásra is. Mi már meg is szerveztük!

Biztos hallottál már róla, hogy másképpen mutat rajtad a ruhád, ha a testtartásod rendben van, és fordítva, ráadásul mind a testtartásod, mind az öltözéked hatással van a belső jóllétedre is.

Most 2 az 1-ben lehetőséged van, hogy elindulj rendbe rakni az egészségedet és az önbizalmadat.

Dr. Heitz Anikó mozgásterapeutával együtt június 20-án nagy izgatottsággal várunk egy egyéni „állapotfelmérésre” a külső-belső tartásért: részt vehetsz egy láb- és testtartás-tanácsadáson és egy stíluscoachingon – vagy akár mindkettőn!

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Láb- és testtartás-vizsgálat és tanácsadás

Derékfájás, váll-, térd-, csípőproblémák, lúdtalp, bütyök és társai... Téged is érint valamelyik? Érdekel, hogy miért nem tudsz megszabadulni egyes ízületi fájdalmaidtól? Szeretnéd tudni, mi állhat a hátterükben?

Előfordulhatnak olyan mozgási szokások, amelyek tudtunkon kívül életben tartanak egyes problémákat. Vagy olyan helyzetben kell naphosszat eltöltenünk, ami kimozdítja testünket a statikai egyensúly állapotából, és idővel a fájdalom sem marad el.

Érdekel, hogyan lehet megelőzni a káros folyamatokat vagy hogyan lehet visszafordítani egy negatív tendenciát?

A megértés fél siker – vagy több! Sok esetben akár már egyetlen helytelen mozgásminta felismerése és kiiktatása is enyhülést vagy megoldást jelenthet!

A láb- és testtartás-vizsgálat során olyan kárt okozó folyamatokra derülhet fény, amelyeket itt korrigálva, akár másnap megszabadulhatsz a fájdalmaidtól.

Stíluscoaching-konzultáció

Dr. Heitz Anikó mellett én is várlak szeretettel, ha a megjelenéseddel, önazonos öltözködéseddel vagy önbizalmaddal kapcsolatosan lennének kérdéseid! 

Időpont

A konzultációs napot 2023. június 20-án, 14:00 és 20:00 között tartjuk. Egy mozgásterápiás állapotfelmérés és egy stíluscoaching-konzultáció is 20-20 percet vesz igénybe.

Helyszín

Tánczos Mónika Stúdió, Zalaegerszeg, Kossuth u. 5. I. em. 4.

Regisztráció