Évzáró stílus party

A tánc és az öltözködés is egy csodálatos eszköze a női önkifejezésnek. A partyn ezzel a „koktéllal” várunk. Gyere, és adjuk át magunkat közösen ennek a flow élménynek!

Időpont: 2023. december 14. csütörtök 18.00 – ameddig szeretnénk maradni
Helyszín: Zalaegerszeg, Kossuth L. u. 5. I. em. 4.
Befektetés önmagadba: 5000 Ft / fő – jegyvásárlás a helyszínen, viszont a részvétel a lakásstúdió korlátozott befogadóképessége miatt regisztrációhoz kötött!

Mitől lesz különleges ez az este? Igazi ünnepi partyra számíthatsz.

Ami marad, az a kötetlen hangulat, a befogadó közösség, és egy csodás ruhakollekció extra bónuszokkal.

Amivel pedig megspékeljük az estét:

  • Megtanulhatsz egy két alap tánclépést, amelyeket könnyen elsajátíthatsz mindenféle táncos múlt nélkül is. Légy te is részese ennek a közös játékos élménynek.
  • A kellékekről mi gondoskodunk és táncpartner miatt se fájjon a fejed, mert ez a mi kis titkos közös csoportos táncunk lesz.
  • Bónuszként ezzel be is bemelegíthetsz a szilveszteri partyra.
  • Ha felmerülne a kérdés, hogy… „Részegen ki visz majd haza?” – a szervezésben úgy is jó vagy, gondolkodj előre…. mert „Az éjjel soha nem érhet véget”

Mindenkit meglepetés ajándékokkal és ünnepi asztallal, karácsonyi zenékkel várunk!

A stílus nemcsak az öltözködésről szól, hanem a testünkkel való bánásmódról is. A tánc az a dolog, ami képes segíteni, hogy az évek során magunkra pakolt külső és a belső feszültségeinket kicsit kilazíthassuk.

A közös táncunkról Jászné Pető Eszti gondoskodik, aki női latinfitnesz-órákat tart Zalaegerszegen, és most lehetőségetek adódik átélni vele a DanceFlow-t.

Ha úgy érzed, hogy a barátnőd is jól érezné magát velünk, akkor gyertek el együtt, szeretettel várunk benneteket!

Az est mottója: Bulizz – rázd – nevess… a saját stílusodban!

Arra gondoltunk, hogy eddig ugyan nem volt Dress Code – de mi lenne, ha most, ünnepelve magunkat, kicsit kiöltöznénk? Természetes, csak ha szeretnél!

Veletek tartok!

Regisztrálok, és veletek tartok!