Színes és minimalista stílusú ruhák nyárra

Ha megfigyeled a természetes adottságaidat, akkor érzékelheted, hogy a bőröd, a hajad és a szemed színe  élénkebb tónusú, színnel telített-e, vagy inkább törtebb, lágyabb tónusaid vannak.

A videóban mindkét verzióhoz ajánlok nyári ruhákat a szalonból a kedvenceim közül.

Ha törtebb, lágyabb tónusaid vannak, akkor a pasztellesebb, tört színű ruhadarabokat ajánlom. Például egy tört színű, mintás felsőt párosíthatsz egy egyszínű, szintén lágy tónusú szoknyanadrággal, így a lágyságot erősíted.

""

Az ősz típusoknak ajánlom ezt a melegebb drapp színű, szafarihatású, nem gyűrődős, lenből készült darabot. Ennek a derekán egy megkötővel lehet tetszés szerint állítani a derékhangsúlyt.

""

Ha élénkebbek, vibrálóbbak a tónusaid, akkor idén nyárra ajánlom a magentát. Ez a darab kifejezetten a plus size hölgyeknek készült, és minden benne van, amit imádtok: a lepkeujj eltakarja a kart, finom a derékhangsúly, van zsebe, hátul pedig egy nőies V-alakban záródó nyakmegoldása van.

""

Ha nem szereted az arcodnál az ilyen élénk színeket, akkor neked jobb választás lehet ez a finom anyagú, könnyű blúzocska, ami abszolút alapdarab. Párosíthatod egy lenvászon nadrággal, és akár alkalomra is viselheted ezt a szettet, feldobva egy vékony, ezüstszínű övvel.

""

A tavasz típusoknak ez az élénk, meleg zöld árnyalatú overáll kifejezetten előnyös lehet. Különleges a szabása: a bő nadrágszár térd fölöttig fel van sliccelve. (Egyébként királykék változatban is megtalálhatod ezt az overállt a szalonban.)

""

Ha a minimál stílust kedveled, választhatsz egy nadrággal és ruhaként viselhető tunikát is. Ebből most találsz nálunk egy különleges, szabásában szintén előnyös, derekat finoman hangsúlyozó, bubifazonnal záródó darabot, amit egy feltűnőbb nyaklánccal viselve különleges lesz a szetted. Tunikából találsz olyat is, ami a hátulján gumírozott, az alja pedig íves, és hátul hosszabb, mint elöl.

""

Idén a japán tört minta, illetve a kimonós megoldás nagyon trendi. Egy kimonó szabású felsőt felvehetsz egy toppal, vagy akár fürdőruha fölé is. Sőt, akár egy statement nyaklánccal is feldobhatod!

""