Hogyan viseljük, kombináljuk a kéket? Csupakék nyári öltözködési tippek

Feltűnt a stúdióban, hogy minden hölgynek a kedvenc színe a kék. Kék a körömlakk, a fülbevaló, minden ruha kék legyen, mert „szőke a hajam, kék a szemem”, és az egyébként is olyan „szilvis”, „andis”, „zsuzsis” – szóval mindenki a kéket választja. Végül is érhető!

A színek hatnak a test, a lélek és a szellem szintjén egyaránt, rezgésük van, ami hatással van a testünkben levő energiaközpontokra, a mirigyeinkre – a kék a torokcsakránkra és a pajzsmirigyünkre. Sőt, ez a szín a testsúlyra is hatással van.

A kék csatorna a szellemi világ és a szívünk közti kommunikációban, összekapcsolja a fejünket a testünkkel, közvetít a szónak, az őszinte szónak, a kommunikációnak a csatornája. A kék a változás színe is.

Nem mindegy, hogy inkább a világosabb vagy sötétebb kékekre vágyunk. Minden színnek megvan a pozitív és negatív hatása. A kék lehet távolságtartóbb, hidegebb, merevebb, vagy tágabb, teresebb, könnyebb, hittel teli hatású.

A sötétkék klasszikus formája a matrózos stílusirányzat: az ekrü, a kék és a piros kombinációja. A piros színt le tudjátok váltani, ha valami egyedibbre vágytok, mondjuk, egy élénkebb pinkre, egy sárgára, vagy egy vibráló zöldre.

A kékkel gyakran találkozunk a klasszikus mintákban is, mint a pöttyös és a csíkos.

A videóban adok tippeket a kék színárnyalatok, anyagok, textúrák viseléséhez és kombinálásához, a 2022-es nyári kollekció darabjaival illusztrálva!