Szövetkezz a testeddel az önbizalmadért!

Vetkőző 7. rész

A Vetkőző 7. részében is a TEST van a fókuszban. A veletek való beszélgetések kapcsán továbbra is aktuálisnak érzem ezt a témát.  

Kerülj közelebb a testedhez! Ha nem tudod hogyan, nézd meg a videót, ehhez adok egy gyakorlati útmutatót! Engedd, hogy a kérdések itt is segítségedre legyenek. Kérdezd meg a testedet: Mire lenne szükséged? Miben tudlak segíteni, támogatni? Esetleg egy pohár víz esne jól? Pihennél vagy mozognál? 

Először furcsa lehet ez az új hozzáállás a testedhez, de gyakorolj a kérdésekkel, és könnyebb kapcsolatod lesz a testeddel! A kérdések hatására lehet, hogy egy intenzív, lángoló érzés bukkan fel, de lehet a béke érzése is. 

A tapasztalatom az, hogy aki ráhangolódik a testére, gyakorol, az meghallja, mit kíván. A test társteremtővé válik ebben a folyamatban. Reggel kérdezd meg: Valóban akarok kávézni vagy csupán megszokás? Jobban esne egy csésze tea? 

Ezek a kérdések növelik az éberséget, jelenlétet. A szokásaid átalakulhatnak, nem kontrollálod tovább a testedet. Ha szövetkezel a testeddel, akkor életed minden területén támogatni fog, hiszen a testünk által kapcsolódunk másokkal - megérintjük, megöleljük egymást. 

 

Hogyan kapcsolódik a stílus, az öltözködés a testhez?

A ruháinkat is a testünkön viseljük, ezek is energiát hordoznak és közvetítenek. Érdemes tudatosan összeállítani ruhatárunkat, úgy, hogy azok jövőbeli céljainkat, vágyott énképünket támogassák. Az Alapruhatár, ha önismerettel fűszerezzük, belőled épül fel. Az Életed alapruhatára szolgáltatásom alkalmával ezért is a belsőből haladunk kifelé.

A ruhatáramat én magam is az életem különböző szakaszaihoz, a jövőbeli céljaimhoz hangolom. Jelenleg inspirálódom, hogyan építsem újjá. Az inspirációgyűjtés során gyakori hiba, hogy bedőlünk a trendeknek. Érdemes itt is a kérdésekhez fordulni, és megkérdezni a testünket, ő mire vágyna, mit szeretne viselni. 

Ha elakadnál, kérj segítséget! Építsd fel velem Életed Alapruhatárát a stílus és önismeret eszközeivel.