Tánczos Mónika stíluscoach

Önismereti és Stílus ∙ Coaching

A Stílus Coaching hasznos, ha például úgy érzed, élethelyzeted vagy testalkati adottságaid megváltoztak, édesanya lettél, társat keresel, szakmai hitelességedet vagy önbizalmadat erősítenéd. Segít, hogy NŐ maradhass.

Időtartam: 60 perc
Időpont: egyéni egyeztetés szerint
Helyszín: online vagy a Tánczos Mónika Stúdióban

ÉLD MEG ÖNAZONOS ÉLET – STÍLUSODAT NŐKÉNT!

A Stílus Coaching ülések alakalmával az általad meghatározott, jelenlegi életed külső - belső kihívásain segítelek felülemelkedni. Legyen szó testi adottságokról, ruhatárról, különböző női szerepek őszinte megéléséről.

Diplomás coachként szabadságot és alapokat kínálok a nőknek, hogy őszintén, belső középpontból alakíthassák élet - stílusukat. Megtanulnak megjelenésükkel önmagukra figyelve, érzékenyen játszani, ezzel együtt tudatosan megélni az éppen aktuális női szerepeiket.

Akármiért is vágyod a változást, a coaching ülések után a megtalált középpontod lesz a legfőbb támaszod.

Stúdiómban az élményalapú coaching és a stílusteremtés eszközeivel gazdagodhatsz. Újjászületésed folyamatában foglalkozunk a tudatos jelenléttel, erőforrásokra építkezünk, jövőt építünk.

Hogyan épül fel? Mi várható?

Egy kérdéssor segítségével – online vagy személyesen – rávilágítunk az aktuális kihívásaidra, és meghatározzuk a számodra ideális állapotot, céljaidat.

Feltárulnak a téged már nem szolgáló hitrendszereid – pl.: „Mit mondanak, ha ezt felveszem?” „Két gyereket is szültem, ezért vagyok ilyen!” – illetve a számodra releváns értékrendedet is pontosítjuk a SIKERES NŐRŐL.

Önismereti gyakorlatokat végzünk, hogy személyre szabott stratégiát állítsunk össze számodra. Javaslatot teszek a folytatásra, konkrét lépésekre, amelyek elvezetnek a céljaid örömteli, könnyed megvalósításához.

 

Milyen eredményre számíthatsz?

Belülről haladunk kifelé, hogy stabil alapokra építsük az új élted. Nem árulok zsákba macskát, a változás egy folyamat és attól a munkától fog megtörténni, amit te beleteszel. Én minden tudásom és figyelmem annak szentelem, hogy a lehető legnagyobb biztonságban célba érj. Öltözködés támogatásommal egy Eszköz lesz a kezedben, segít a megértésben és megélésben.

Tisztán látni fogod, hogy a megszokottól eltérően is van választásod és lehetőséged nőiességed magasabb színtű, szabadabb megélésére. Tudásod, eszköztárad lesz hozzá, hogy a sikeres Nők felemelő útját járjad.

 

Ár
12 000 Ft