SOS stílustanácsadás 
60 perc, 12 000 Ft – egyéni időpont-egyeztetéssel

Válaszd az SOS stílustanácsadást, ha gyors megoldásra, azonnali válaszokra van szükséged!

Legyen szó a testalkatodat, a színeidet, a ruhatáradat, a stílusodat vagy az aktuálisan viselni kívánt szettedet érintő kérdésekről, közösen megtaláljuk a megoldást.

Dolgozhatunk az önazonosságodat, önbizalmadat erősítő outfitek összeállításán, vagy azon, ha egy számodra fontos eseményen szeretnél kedvező benyomást tenni a megjelenéseddel, úgy, hogy közben jól is érzed magad.
 

Tánczos Mónika stíluscoach

Ha csak ezért nem jössz el hozzám…

„Ezek csak külsőségek”

Biztosan hallottál már az első benyomás jelentőségéről. Mi emberek egytől egyig, ősidők óta úgy vagyunk összerakva, hogy külső jegyek alapján igyekszünk információt szerezni a másikról, hogy mihamarabb el tudjuk dönteni, „barát vagy ellenség” az illető. Természetesen lehet ezt nem figyelembe venni, de attól még így működünk. Az SOS stílustanácsadáson az ehhez az automatikus működéshez kapcsolódó elvárások és az önazonosságod közti hidat építjük meg az öltözékeddel.

„Biztos drága”

Tény, hogy időbe és pénzbe kerül egy ilyen találkozó. De gondolj csak bele, éves szinten mennyi időd és pénzed megy el felesleges ruhapróbálgatásokra, sorban állásra, a szekrényben álló nem hordott ruhák tárolására, és stresszre, hogy a napi outfited az előnyös oldaladat emelje ki. Ha kicsit is bizonytalan vagy a ruhák világában, ez észrevétlenül rengeteg frusztrációt tud okozni, akár úgy is, hogy beleragadsz az évek óta hordott ruhatípusok világába, mondván, neked csak ezek állnak jól. 

Vendégeim tapasztalata, hogy a természetes testi adottságaik tudatosítása, a szabásvonalak, színek, stíluserejük felfedezése, a divat szűrése, az átgondolt ruhatáruk napi szinten segít kívül-belül szabadnak érezni magukat. 

„Félek, kiderül, hogy rosszul öltözködöm”

Mindegyikünk jön valahonnan, tart valamerre, és azt is más utakon tesszük – ezért vagy te is az univerzum egy különleges csodája. Ezt elfogadni és ragyogtatni nem mindig könnyű, hiszen, ahogy említettem, az út tapasztalatai és az egyéni céljaink formálnak bennünket. Én sem lennék jó könyvelő vagy virágkötő, mert tapasztalatom sincs, és nem is tanultam ilyesmit, de egyet tudok: ebben a zajos világban ezek a szakemberek nekem nyugalmat és biztonságot jelentenek.  Az SOS stílustanácsadáson nem „megszerelni” szeretnélek, helyette megtanítalak elismerni és élni a lehetőségeiddel. 

Tánczos Mónika stíluscoach

Személyre szabott megoldások

 • Ha nem tudod, mi állna jól neked
 • Ha nem tudod, mit vegyél fel egy aktuális eseményre
 • Bizalomébresztő első benyomásra törekszel
 • Mit viselj hiteles szakértőként
 • Magabiztos Nő szeretnél lenni
 • Stílust váltanál, vagy divatosabb lennél 
 • Ha nincs sok időd, kellenek a gyors megoldások
 • Utálsz vásárolni, és jól jönne egy szakértő, aki megmondja, mit vigyél haza…

Az SOS stílustanácsadás menete

 

 1. Töltsd ki az űrlapot. Az űrlap kitöltése önmagában még nem jár fizetési kötelezettséggel.
Ezt az oldalt reCaptcha védi, és a Google Adatvédelmi Irányelvei és Felhasználási feltételei érvényesek.
 1. Pár napon belül e-mailben jelentkezem, hogy telefonos konzultációs időpontot egyeztessünk.
 2. A megbeszélt időpontban felhívlak, hogy átbeszéljük a céljaidat, és megnézzük, valóban én leszek-e számodra az ideális megoldás. Ha mindketten érezzük a hívást, akkor a találkozás időpontját, időigényét és módját egyeztetve, küldöm a számlaszámot az utaláshoz, vagy a helyszínen, készpénzben is fizetheted a stílustanácsadás díját. 

Hol találkozunk? 

Személyes konzultációra az elegáns és bensőséges hangulatú zalaegerszegi stúdiómba várlak. 

Bizonyos témák esetében, és ha az ideutazás körülményes lenne, online dolgozunk majd együtt.