Mit jelent számodra a boldogság?

Vetkőző 10. rész

Mit jelent számodra a boldogság? Mit vagy hajlandó érte bevállalni, elhagyni, elveszíteni, megtenni, befogadni? A sorozat utolsó előtti részében egy személyes tapasztalaton keresztül mesélek a rejtőzködésről és a boldogsághoz vezető útról, és egy nagy bejelentéssel is készültem.

Benned is gyakran merül fel, hogy unod a külsőd? Szeretnél valami újat kipróbálni? Nem tudod, hogyan állj helyt és jelenj meg a különböző női szerepeidhez igazodva? Szeretnéd ennek a terhét lerakni?

A vendégeim gyakran számolnak be ezekről a problémákról, kétségekről, így született meg az első ONLINE programom gondolata. Amelyről a Vetkőző 10. részében mesélek először:

Az építsük újra meglévő ruhatárad 10 nap alatt! - című programom után megkapod a saját útmutatód a ruhatáradhoz és önmagadhoz. Eszközöket adok a kezedbe, amelyekkel hatékonyan juthatsz el a vágyott belső és külső harmóniához. Az online program során túllépünk a sztereotípiákon, konvenciókon túlmutató tippeket adok!

Íme, egy személyes példa:

Hallottad már, hogy a fekete az karcsúsít? Én számtalanszor. Sőt sokáig a fekete ruhákkal igyekeztem leplezni, ha elégedetlen voltam a testemmel vagy belső vívódásaim voltak. Az volt a nézőpontom, hogy ezekben a helyzetekben a fekete ruhák jó barátaim, eltakarnak, ápolnak…

De ez nem így van, nem tesznek láthatatlanná ezek a darabok. A lelkiállapotomat viszont jól tükrözték és nem segítettek azon.

Arról is volt egy nézőpontom, hogy annak, aki önismerettel foglalkozik, és évek óta szerelgeti magát, az nem lehet kiegyensúlyozatlan, bizonytalan. Nem lehet rossz időszaka. Ez is egy téves út! Hiszen a változás nem egyenes út, a boldogsághoz, békéhez vezető úton is vannak fentek és lentek.

Te is érezted már így magad? Akkor neked is szeretném elmondani, hogy érdemes félretenni a felépített imidzset és a kérdésekhez fordulni teljes kíváncsisággal: Mit tehetek most? Mi az az egyetlen lépés, amit megtehetek ma?

Arra bíztatlak, hogy a külső-belső harmóniához lépésenként kezdj el egy eszköztárat építeni, amihez bármikor fordulhatsz, ha szükséged van rá. Ennek az eszköztárnak a része a ruhatárad is…

Az Építsük újra meglévő ruhatárad 10 nap alatt című online programom során egy ilyen eszköz és ruhatárat építünk.